Letra F

Febrer de la Torre

febrer_de_la_torreEstirp noble vinarossenca. Segons llibre manuscrit que conserva la familia barcelonina de D. Antonio Joaquin de Febrer i Bertran, la genealogia d aquesta família es remunta al «ciutadà» Salvador de Febrer, nascut a Vinaròs el 8 d’agost de 1442 (?). Diverses generacions després apareix Joan Baptista de Febrer i Muñoz nascut el 28-III-1629. Fou el seu descendent seguidor el primogènit Joan Baptista de Febrer Rabasa (16-XI-1649) casat amb Margarida de La Torre i de La Torre (infants de l’Aragó). D’ells naixeria el primer de La Torre, Joan Antonio Febrer de La Torre, fundador del patrimoni (Mayorazgo) i que va casar amb Francesca Ferrán i Rives. El successor seria Pasqual Febrer de La Torre i Ferrán qui casaria amb Mariana Jovaní i Zurita. D’ells naixeria Joan Antoni Febrer de La Torre i Jovaní. Descendent seu seria Manuel Maria Febrer de la Torre i Solera a qui seguiria Manuel Maria Febrer de La Torre i González, tots ells nascuts a Vinaròs, fins que Josep Maria Febrer de La Torre i Llano ja naix a Madrid, i en ell es trenca la línia directa d’aquesta noble família vinarossenca.
febrer_de_la_torre_2.JPG
ARBRE GENEALÒGIC DELS FEBRER DE LA TORRE
Salvador de Febrer (Ciudadano). (Vinaròs 1442)

l

Juan Bautista Febrer y Muñoz(Vinaròs 1629)

l

Juan Bautista de Febrer y Rabasa (Vinaròs 1649) + Margarita de la Torre y de la Torre (Infanzones de Aragón)

l

1. Juan Bautista Antonio Febrer de la Torre (Vinaròs 1676) + Francisca Ferran y Ribes(Fundador del «Mayorazgo»)

l

2. Pascual Febrer de la Torre y Ferran.(Vinaròs 1713) + Mariana Jovaní Z. -Miguel Febrer Ferran + J. Lavelli – J. Bta + Antonia De Pedro (del Forcall)

l

3. Juan Antonio Febrer de la Torre y Jovaní.(Vinaròs 1746)-Vicente Febrer Jovaní + Josefa Febrer y Lavelli

l

4. Manuel Febrer de la Torre y Solera (Vinaròs 1782 )Jose de Febrer y Febrer + Josefa Calderón Ansoátegui

l

5. Manuel Mª Febrer de la Torre y González (Vinaròs 1804)- Jose Mª Febrer Calderón + Pilar Calvo Encalada Sentmenat (Marquesa de Gironella i Comtessa de Claramunt)

l

6. Jose Mª Febrer de la Torre y Llano(Madrid 1827) Jose Mª Febrer – Manuel Mª de Febrer 8. Luis Mª Febrer(Marqués de Gironella i Marquès de Saudin, fadrí, sense successió)

l

7. Angel Febrer de la Torre y Mon (Madrid, 1863) Antº Mª Febrer Jover

l

8. José Febrer i Soriano? (1890)

I

9. Luis de Febrer(Marqués de Saudín)

I

*Antº Joaquin Febrer y Bertrán(Marquès de Gironella, actual, 1995)

 

El linaje de los Febrer

Comment here

36 − = 29