Letra I

INAUGURACIÓ NOVA SEU AMICS DE VINARÒS

El 24 de març de 2023 es va celebrar l’acte oficial de la inauguració de la nova seu de l’associació “Amics de Vinaròs” al carrer Carreró 53, en l’edifici de la Casa de cultura de la ciutat.

L’acte va ser multitudinari i va comptar amb la participació de Puro Teatre sota la batuta de Toni Guillot. Una performance al carrer va obrir boca de l’esdeveniment que va ser presentat per Antonio Carrasco i en el qual van intervenir l’alcalde Guillem Alsina, Mosen Enrique Vinaixa que va procedir a la benedicció de les instal·lacions i José Lúis Pascual president de l’entitat.

Una vegada dins es va inaugurar l’exposició antològica dedicada al gran artista José Córdoba que ens va deixar fa un temps. La seva vídua i filles van assistir a la presentació enmig d’una gran emoció i en la qual també va prendre la paraula l’artista Agustí Roso.

Un brindis de benvinguda va culminar l’acte amb el qual es va posar de llarg aquesta modesta però molt aprofitada seu que dona una altra dimensió a l’activitat de l’entitat amb la possibilitat de tenir una sala d’exposició permanent que es posarà a la disposició dels artistes locals,

Comment here

25 + = 33