Letra F

Fills predilectes

Ostenten dit distintiu els vinarossencs següents:

fills_2Ràfels García, alcalde de la ciutat, diputat provincial durant més de trenta anys i president de dita corporació. Se li va concedir el títol honorífic al mateix temps que se li dedicava en vida el carrer conegut com raval de Càlig.

rafels garcia

 

 

 

 

 

41 IDEM.En 1951, amb motiu de la seua fama com a concertista mundial de piano, va ser nomenar fill predilecte Leopold Querol.

 

 

 
fillsL’Ajuntament socialista, presidit per Ramon Bofill va nomenar fill predilecte al Reverent Vicent García Julbe el 10 de març de 1984, en acte solemníssim celebrat a l´església arxiprestal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

69 IDEM.El mateix Ajuntament, ja finalitzant el seu mandat, a instàncies del moviment «Bloc de Progrès Jaume I», va nomenar a Alfred Giner Sorolla,sent aquest homenatjat amb diversos actes al juny de 1995.

 

 

 

571 IDEM. IDEM.El ple extraordinari de l’Ajuntament del 7 de maig de 2003 acordà per unanimitat nomenar fill predilecte aCarles Santos Ventura, acte que es duguè a terme el diumenge 17 d’agost, amb diverses actuacions incloses, verificades a l’Auditori Municipal.

Comment here

6 + 2 =